Volg BlackBird

Kantoor (op afspraak):
Mechelsesteenweg 52 bus 6
2220 Heist-op-den-Berg

Maatsch. zetel:
Oudenbos 96b, 3202 Rillaar
Ond. Nr. BE 0786.382.859

Sell Your Baby Seminar

20-03-2023 tem. 24-03-2023    
Van der Valk Hotel Mechelen

Praktische informatie

Lees meer op deze pagina:

WAAROM
DIT
SEMINAR?

Het Sell Your Baby Seminar is een praktisch en hands-on begeleidingstraject, waarbij jij de skillset ontwikkelt van een investeerder-ondernemer. Na dit traject van 5 dagen zal jij in staat zijn om:

 • de waarde van je bedrijf te verhogen dankzij een beter begrip van cashflow en value drivers
 • succesvol financiering op te halen of investeerders aan te trekken
 • zelfsturing te installeren door verantwoordelijkheden te delegeren en een managementteam uit te bouwen
 • je zakelijke- en privévermogen te optimaliseren
 • aandelentransacties te structureren waardoor je tijdig je ondernemersrisico beperkt en je jouw bedrijf kunt laten groeien door overnames.

Al deze componenten samen zorgen ervoor dat jij een heldere toekomststrategie zal bepalen voor je bedrijf en voor jezelf als ondernemer. Daardoor kan jij vanaf morgen zeer doelgericht je bedrijf op de juiste manier structureren, in lijn met jouw ambities als ondernemer. Jouw perspectief op ondernemen zal na deze vijf dagen nooit nog hetzelfde zijn.

Tijdens dit programma krijg je niet enkel alle relevante kennis en inzichten aangeleerd door de docenten, je past meteen toe wat je leert en werkt al deze zaken uit voor je eigen business case. Hierdoor verzeker jij jezelf ervan dat dit traject niet eindigt met een werkboek in de kast, maar met direct implementeerbare acties.

Hulp nodig bij het implementeren? Dan bieden we jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een vervolgtraject, samen met een selectieve groep ondernemers, waarbij je gedurende 1 jaar begeleid wordt in het realiseren van je volgende doelstelling(en). Dit vervolgtraject werkt niet volgens een vooraf bepaald kennisprogramma, maar wordt samengesteld op maat van jouw doelstellingen en die van de andere deelnemers.

JOUW
VOLGENDE
STAP?

Ongetwijfeld zal jij er in slagen om een goed draaiende kmo te bouwen. Of misschien heb je dat al gerealiseerd? Dan sta je nu op het meest kritische punt in je ondernemerschap. Want 8 op 10 ondernemers met een goed draaiende kmo komen nooit verder. Ze weten hoe ze op een goede manier hun bedrijf kunnen managen. Een bedrijf dat al hun tijd opslorpt en dat niet zonder de ondernemer zou kunnen overleven. En daarmee plaats jij jezelf, vaak zonder het te beseffen, in een zeer kwetsbare en risicovolle situatie. Om voorbij dit punt te geraken heb jij de inzichten en skills nodig die je leert en uitwerkt tijdens het Sell Your Baby Seminar.

Om strategisch te kunnen bouwen aan de meest optimale vorm van je bedrijf, is het noodzakelijk te beseffen dat dit enkel mogelijk wordt wanneer jij je bedrijf niet langer ziet als je baby. Jouw bedrijf moet verder kunnen groeien zonder jouw constante aansturing en aanwezigheid. Bovendien is het jouw verantwoordelijkheid als founder om ervoor te zorgen dat je bedrijf niet uitdooft op het moment dat jij het wil overlaten, maar dat je de gerealiseerde waarde kunt verzilveren terwijl je de toekomst verzekert voor datgene wat je hebt opgebouwd. Het is dit cruciale perspectief op ondernemen dat aan de basis ligt van de naam ‘Sell Your Baby’.

Dit traject is onmisbaar wanneer jij als ondernemer in de driver seat wil zitten bij de meest ingrijpende beslissingen in je ondernemerschap. De experten waarmee jij je omringt zoals je accountant of overname-adviseur werken op basis van het bedrijf dat jij gebouwd hebt. Zij zullen je bedrijf niet in jouw plaats besturen of op een andere manier structureren. Daarvoor zorgt het Sell Your Baby Seminar, waardoor jij veel meer waarde uit de samenwerking met je raadgevers zult kunnen halen op de belangrijkste momenten in je ondernemerschap. Deze opleiding vervangt dus niet de raadgevers waarmee jij je omringt. Evenmin zullen jouw raadgevers de waarde van dit traject kunnen invullen.

DOCENTEN

Er zijn veel opleidingen te vinden waarin je leert hoe je vanuit een eenmanszaak naar een gezonde kmo groeit door allerhande operationele facetten in je bedrijf te professionaliseren. Echter, het grote zwarte gat in het kennispatrimonium van de ondernemer zit één niveau hoger.

Verwacht je niet aan louter theoretische modellen of zweverig guru-gedoe. De docenten die jou begeleiden tijdens het Sell Your Baby Seminar zijn experten en ervaringsdeskundigen met een bewezen track record. De kennis die je opdoet is van een hoog niveau en komt recht uit de praktijk. In geen enkele andere opleiding komen alle topics en inzichten aan bod die je tijdens deze vijf dagen ontvangt. De tijd die jij in dit traject investeert, zal veruit de grootste impact hebben op jouw toekomst en die van je bedrijf.
Andy Coomans
Hoofdspreker
Sell Your Baby Seminar
 • 20 jaar expertise in ondernemen
 • Investeerder in meerdere bedrijven
 • Verkocht eerste bedrijf in een miljoenentransactie
 • Auteur van 2 ondernemersboeken
Facts in vogelvlucht
Gastsprekers Sell Your Baby Seminar
editie maart 2023
Wouter Torfs

Wouter Torfs

CEO Schoenen Torfs

Familiebedrijven en generatieoverdracht

Michiel Pouillon

Michiel Pouillon

Partner bij Quorum Law

Shareholders en M&A contracten

CONCREET
EN
PRAKTISCH

 • Een exclusief high-end begeleidingstraject, gericht op kmo-ondernemers die al verder staan dan in de fundamenten van het ondernemerschap.
 • 5 dagen even helemaal weg uit je bedrijf op een inspirerende toplocatie, om te werken aan het actieplan van jouw toekomststrategie en de volgende fase van je bedrijf.
 • 40+ uur training op topniveau door inspirerende ervaringsdeskundigen en experten waarmee jij unieke kennis opdoet die je nergens anders aangereikt krijgt. We rekenen af met je bedrijfsblindheid en dagen je uit.
 • Een arsenaal aan implementatietools en hulpmiddelen die je tijdens het traject aangereikt krijgt om je actieplan meteen in de praktijk te installeren (of te delegeren aan je team).
 • 15+ netwerkmomenten om te verbinden met gelijkgestemde ondernemers, verschillende groepsmomenten waarbij je samen met andere ondernemers rond bepaalde topics ideeën uitwisselt en enkele inspirerende avondactiviteiten (gratis aangeboden, aanwezigheid niet verplicht).

 

 

Maandag 20-03-2023 tem. vrijdag 24-03-2023

Locatie

Van der Valk Hotel Mechelen
Rode-Kruisplein 1-4
2800 Mechelen

Startuur:

8:30u

Deelnameprijs per persoon

Deze opleiding komt in aanmerking voor 30% subsidiëring via kmo-portefeuille.
Eigen investering na aftrek kmo-portefeuille:
€ 6.230 excl. BTW

Interesse om deel te nemen?

Om te verzekeren dat jij maximale waarde uit dit traject zult halen, plannen we graag een vrijblijvende kennismaking met een medewerker van het BlackBird team. Tijdens deze korte audit leren wij jou en je bedrijf beter kennen én ontdekken we jouw ambities en struikelblokken. Daarna kunnen we samen zeer gericht in kaart brengen welke onderwerpen het meest relevant zijn voor jouw volgende stappen als ondernemer. Deze kennismaking verzekert jou ervan dat je voldoende waarde uit het begeleidingstraject zult halen en helpt ons proactief in te spelen op de noden van de deelnemers.

Jouw naam: *

Bedrijf: *

Telefoonnummer: *

E-mailadres: *

We delen je gegevens niet met derden en blijven je niet ongewenst of ongevraagd lastigvallen met e-mailings. We respecteren jouw privacy.

Oeps! Je ei werd niet gelegd want je vergat een formulierveld in te vullen. Maar geen nood, je krijgt een herkansing. De velden met een sterretje hebben we nodig. Vul je deze alsnog in?
Belangrijk:
Om het maximum uit dit event te halen, raden we je aan om tijdens het programma in het hotel te verblijven. Zo kan je ook ’s avonds verbinden met andere ondernemers, blijf je 100% gefocust op het traject en mis je geen enkel waardevol moment.
Kmo’s in Vlaanderen kunnen gebruik maken van de subsidie via kmo-portefeuille.

BlackBird Business Events is geregistreerd dienstverlener voor opleidingen, ons registratienummer is DV.O245208.