Wie is andy?

  • Marketing expert met bijna 20 jaar ervaring
  • Strategy director & ondernemer
  • Founder van een Belgisch top 100 agency
  • Inspirator en coach
  • Keynote speaker & auteur

Van zelfstandige
naar ondernemer

in 15 uitdagingen

Van je passie je beroep maken is moeilijk, maar een onderneming uitbouwen waar vele handen met een duidelijke visie aan 1 resultaat werken, is een nog grotere challenge. Het vergt bloed, tranen, veel stress en lef om te durven falen. En de juiste inzichten en technieken. Daarover gaat dit boek.

Nu gratis verzending!

€ 34,99
Bestel nu Ontvang een GRATIS demo hoofdstuk

Inspirator, consultant
& keynote speaker

Andy is een gedreven business consultant met krachtige, praktische inzichten en een focus op digitale en strategische marketing. Zijn praktijkervaring doet hij al bijna 20 jaar op als ondernemer en Strategy Director binnen een top-100 agency, waar hij reeds heel wat nationale en internationale Awards in de wacht sleepte; waaronder "Best Content Marketing", "Top 150 EMEA Google Partner" en "Most Promising Agency".

Als consultant gebruikt hij zijn grote rugzak aan kennis en praktijkervaringen om de strategie van bedrijven naar een hoger niveau te schakelen, stuurt hij marketingteams aan en leert hij ondernemers krachtige technieken om juiste keuzes te maken.

In de laatste jaren leerde de sector Andy kennen als een flamboyant en energiek spreker. Hij gebruikt harde confrontatie, humor en begrijpelijke praktijkervaring om zijn boodschap over te brengen bij zijn publiek. Zo trainde Andy al meer dan 3.000 ondernemers, is hij spreker bij het Carl Van de Velde Training instituut en geeft hij regelmatig keynotes voor organisaties zoals Google, Voka, ... Boek Andy
als spreker
Consultancy

Andy gaf al keynotes voor:

Bestel jouw exemplaar

Van zelfstandige naar ondernemer in 15 uitdagingen

Facturatieadres

Type bestelling

    

Bedrijf*

BTW-nummer*

Voornaam*

Naam*

Straat*

Nr*

Postcode*

Gemeente*

E-mailadres*

Leveringsadres


Leveringsadres

Voornaam*

Naam*

Straat*

Nr*

Postcode*

Gemeente*


Aantal:

BESTELLEN