Wie is andy?

  • Marketing expert met 20 jaar ervaring
  • Ondernemer en business strateeg
  • Founder van een zelfwerkend agency
  • Inspirator en auteur
  • Keynote speaker
Keynote speaker, ondernemer en auteur Andy Coomans

Van zelfstandige
naar ondernemer

in 15 uitdagingen

Van je passie je beroep maken is moeilijk, maar een onderneming uitbouwen waar vele handen met een duidelijke visie aan 1 resultaat werken, is een nog grotere challenge. Het vergt bloed, tranen, veel stress en lef om te durven falen. En de juiste inzichten en technieken. Daarover gaat dit boek.

Nu gratis verzending!

€ 34,99
Bestel nu

Ondernemer, spreker
& auteur

Andy Coomans is een succesvol ondernemer, spreker en auteur met een focus op strategische marketing, bedrijfscultuur en duurzaam ondernemerschap. Zijn praktijkervaring deed hij gedurende 20 jaar op als ondernemer van een marketing en consultancy agency. Een onderneming die hij from scratch uitbouwde tot een succesvolle KMO van +20 medewerkers die ondertussen volledig zelfstandig bestuurd wordt door een uiterst capabel management team. Hierdoor heeft hij op dit moment geen uitvoerende rol meer binnen het bedrijf en kan hij zich volledig richten op zijn eigen passie, namelijk het adviseren, begeleiden en inspireren van ondernemers via seminars en keynotes.

In de laatste jaren leerde ondernemend Vlaanderen Andy Coomans kennen als een flamboyant en energiek spreker. Hij gebruikt harde confrontatie, humor en begrijpelijke praktijkervaring om zijn boodschap over te brengen bij zijn publiek. Zo trainde Andy al meer dan 4.000 ondernemers, werkt hij nauw samen met het Carl Van de Velde Training Instituut en gaf hij al keynotes voor organisaties zoals Google, Combell, Teamleader, Feweb, Voka, ... Boek Andy
als spreker
Andere business opportuniteit?

Andy gaf al keynotes voor:

Bestel jouw exemplaar

Van zelfstandige naar ondernemer in 15 uitdagingen

Facturatieadres

Type bestelling

    

Bedrijf*

BTW-nummer*

Voornaam*

Naam*

Straat*

Nr*

Postcode*

Gemeente*

E-mailadres*

Leveringsadres


Opmerkingen

Ik wens een gesigneerd exemplaar


Betaalmethode

  

Aantal:

Totaalprijs incl. BTW:

34,99
BESTELLEN