Wie is andy?

  • Marketing expert met bijna 20 jaar ervaring
  • Strategy director & ondernemer
  • Founder van een Belgisch top 100 agency
  • Inspirator en coach
  • Keynote speaker & auteur

Van zelfstandige
naar ondernemer

in 15 uitdagingen

Van je passie je beroep maken is moeilijk, maar een onderneming uitbouwen waar vele handen met een duidelijke visie aan 1 resultaat werken, is een nog grotere challenge. Het vergt bloed, tranen, veel stress en lef om te durven falen. En de juiste inzichten en technieken. Daarover gaat dit boek.

Nu gratis verzending!

€ 34,99
Bestel nu Ontvang een GRATIS demo hoofdstuk

Ondernemer, spreker
& auteur

Andy Coomans is een succesvol ondernemer, spreker en auteur met een focus op strategische marketing, bedrijfscultuur en duurzaam ondernemerschap. Zijn praktijkervaring doet hij al bijna 20 jaar op als ondernemer en Strategy Director binnen een top-100 agency, een onderneming die hij samen met zijn echtgenote uitbouwde tot een succesvolle KMO die heel wat nationale en internationale Awards in de wacht sleepte (Unizo - Winnaar Meest werknemersvriendelijke KMO 2019; Unizo - Finalist KMO Van het Jaar 2018 & 2019; Google - Top 150 EMEA Partner Agency; Google – High Potential BIG Agency Of Tomorrow; Bloovi D.M.A. – Winnaar Most Promising Agency & Best Content Marketing Award).

In de laatste jaren leerde ondernemend Vlaanderen Andy Coomans kennen als een flamboyant en energiek spreker. Hij gebruikt harde confrontatie, humor en begrijpelijke praktijkervaring om zijn boodschap over te brengen bij zijn publiek. Zo trainde Andy al meer dan 4.000 ondernemers, werkt hij nauw samen met het Carl Van de Velde Training Instituut en gaf hij al keynotes voor organisaties zoals Google, Combell, Teamleader, Feweb, Voka, ... Boek Andy
als spreker
Consultancy

Andy gaf al keynotes voor:

Bestel jouw exemplaar

Van zelfstandige naar ondernemer in 15 uitdagingen

Facturatieadres

Type bestelling

    

Bedrijf*

BTW-nummer*

Voornaam*

Naam*

Straat*

Nr*

Postcode*

Gemeente*

E-mailadres*

Leveringsadres


Leveringsadres

Voornaam*

Naam*

Straat*

Nr*

Postcode*

Gemeente*


Aantal:

BESTELLEN