Wie is andy?

  • Keynote speaker
  • Inspirator & auteur
  • Ondernemer en investeerder
  • Marketing expert met 20 jaar ervaring
  • Business strateeg
Keynote speaker, ondernemer en auteur Andy Coomans

Van zelfstandige
naar ondernemer

in 15 uitdagingen

Van je passie je beroep maken is moeilijk, maar een onderneming uitbouwen waar vele handen met een duidelijke visie aan 1 resultaat werken, is een nog grotere challenge. Het vergt bloed, tranen, veel stress en lef om te durven falen. En de juiste inzichten en technieken. Daarover gaat dit boek.

Nu gratis verzending!

€ 34,99
Bestel nu

Ondernemer, spreker
& auteur

Andy Coomans is een succesvol ondernemer, spreker en auteur met een focus op strategische marketing, bedrijfscultuur en duurzaam ondernemerschap. Zijn eerste bedrijf bouwde hij op ‘from scratch’ – in minder dan 8 jaar - tot een zelfsturend en award-winning marketing agency met +20 medewerkers.

Als business strateeg zag hij keer op keer de noodzaak om ondernemers en zelfstandigen van onder de kerktoren uit te jagen. Een missie die hij opnam in zijn eerste boek “Van zelfstandige naar ondernemer in 15 uitdagingen” waarvan reeds +2.500 exemplaren werden verkocht in Vlaanderen. Daarnaast is Andy een flamboyant en energiek spreker. Hij gebruikt harde confrontatie, humor, fenomenale oneliners en begrijpelijke praktijkervaring om zijn boodschap over te brengen. Andy trainde intussen al meer dan 5.000 ondernemers tijdens events en seminaries.

In 2020 verkocht Andy een meerderheidsparticipatie van zijn eerste bedrijf in een MBO met zijn operationeel management. Als actief investeerder participeert Andy vandaag in meerdere snelgroeiende startups. Boek Andy
als spreker
Andere business opportuniteit?

Andy gaf al keynotes voor:

Bestel jouw exemplaar

Van zelfstandige naar ondernemer in 15 uitdagingen

Facturatieadres

Type bestelling

    

Bedrijf*

BTW-nummer*

Voornaam*

Naam*

Straat*

Nr*

Postcode*

Gemeente*

E-mailadres*

Leveringsadres


Opmerkingen

Ik wens een gesigneerd exemplaar


Betaalmethode

  

Aantal:

Totaalprijs incl. BTW:

34,99
BESTELLEN