Volg BlackBird

Kantoor (op afspraak):
Mechelsesteenweg 52 bus 6
2220 Heist-op-den-Berg

Maatsch. zetel:
Oudenbos 96b, 3202 Rillaar
Ond. Nr. BE 0786.382.859

INSPIRATIE
VOOR
ONDERNEMERS

Ook naast onze trajecten willen we jou als ondernemer inspireren. Wil jij je blik op ondernemen verruimen en nieuwe inzichten opdoen? Ben je hier voor een goed boek of een inspirerend podcast gesprek? We’ve got you covered.

Gratis teaser

Benieuwd naar de BlackBird Business Class? Via deze videoteasers krijg je een introductie tot enkele topics die aan bod komen tijdens deze vijfdaagse opleiding en verwerf je een unieke impressie van de live-editie.

Bedrijfswaarde creëren vanaf het begin.
Jouw onderneming als hefboom gebruiken?
Kopen of bouwen als groeistrategie?
Krijg toegang tot deze video

Gratis boeken en magazines

Ontdek de eerste editie van het BlackBird Magazine met straffe ondernemersverhalen, blikverruimende content en interessante debatten.

Doorheen dit gratis inspiratieboek van 72 pagina’s maak je kennis met de belangrijkste groeistappen van hardwerkende kmo-ondernemer naar het investeerder-ondernemerschap.

BlackBird boekenshop

Sell Your Baby

De meest succesvolle versie van jouw bedrijf bouw je vanuit het tijdig plannen van jouw exitstrategie als ondernemer. Door je bedrijf als je 'kindje' te beschouwen, trek jij als ondernemer, vaak onbedoeld, de handrem op in het groeitraject van je bedrijf.

240 pagina’s
Auteur: Andy Coomans
Uitgegeven door: LannooCampus

€ 29,99Gratis
verzending
Ik bestel

Van zelfstandige naar ondernemer in 15 uitdagingen

Van je passie je beroep maken is moeilijk, maar een onderneming uitbouwen waar vele handen met een duidelijke visie aan 1 resultaat werken, is een nog grotere challenge. Het vergt bloed, tranen, veel stress en lef om te durven falen. En de juiste inzichten en technieken. Daarover gaat dit boek.

340 pagina’s
Auteur: Andy Coomans
Uitgegeven door: Noodles bv

€ 29,99Gratis
verzending
Ik bestel

BLACKBIRD
BUSINESS
EVENTS

Begeleidingstrajecten voor ondernemers.

Wil je écht vooruit als ondernemer? Neem dan deel aan één van onze trajecten. Want dat is waar de échte kracht van BlackBird aan de oppervlakte komt. Wij dagen je uit en inspireren je met doorleefde kennis uit de praktijk. Geen theorieën uit boekjes. Waar wacht je nog op?

Ontdek alle BlackBird trajecten